NECA Figurer

NECA Figurer går lika bra att leka med som att pryda hemmet med. Med över 20 år i branschen har figurerna en väldigt bra återgivning, efterliknelse och detaljrikedom från filmerna. Samla alla från din favoritfilm!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


20+ års erfarenhet inom figurer

NECA står för National Entertainment Collectibles Association och är en av de absolut främsta tillverkarna av figurer. Företaget startades 2002 och har sedan dess blivit mest kända för sina skräckfigurer såsom Jason Voorhees, Michael Myers, Freddy Krueger och Leatherface. På senare år har de även fått licenser utanför skräckgenren såsom Alien, Back To The Future och Teenage Mutant Ninja Turtles. NECA tillverkar figurer i alla former och storlekar men deras mest kända är den traditionella 18cm figuren.

Med känsla för detaljer

Poängen att samla eller leka med figurer är att de ska vara så lika som originalen som möjligt. NECA gör dig sällan besviken när det handlar om detaljer och ger alltid en väldigt bra återgivning av form, färger och de där små detaljerna. NECA gör inte bara detaljrika figurer, de medföljer alltid en rad tillbehör såsom ikoniska vapen, accessoarer och andra tillbehör vilket gör figurerna riktigt prisvärda. Många av deras populära figurer kommer i en snygg samlar vänlig fönsterkartong som gör sig bra på hylla eller varför inte i vitrinskåpet.

Populära märken

-Back To The Future

-Teenage Mutant Ninja Turtles

-Nightmare On Elm Street

-Halloween

-Friday The 13th

-The Texas Chainsaw Massacre

Något som passar alla!

figurer kan användas till många olika saker. Antingen kan de pryda sin plats på samlarhyllan eller kan de fylla barnens leksakslåda. Oavsett om du väljer att samla eller leka med Necas figurer så har de något för alla åldrar och intressen. NECA har figurer i olika former, färger och storlekar . Figurerna från NECA har välkända ansikten och namn som du som film, spel eller populärkultur älskare kommer att gilla skarpt.