ReAction Figurer

Dessa retroinspirerade action figurer kommer garanterat att väcka upp ditt inre barnasinne igen och dess snygga förpackningar gör att de passar utmärkt att ha i hyllan eller vitrinskåpet. Bläddra bland vårt breda utbud och samla alla i din favoritserie!


Figurer i klassisk retrostil!

ReAction figurer är actionfigurer som tillverkas av företaget Super7. Det charmiga med dessa figurer är att de är gjorda för att efterlikna figurer från barndomen som fanns på 80 och 90- talet. De ca 10 centimeter höga figurerna kommer förpackade i snygga förpackningar med en poster liknande bild vilket gör de grymt snygga att ha i hyllan eller på väggen.

Action Figurerna vi önskade att vi hade förr

På 80- och 90- talet var actionfigurer inte detsamma som idag. Idag finns alla möjliga sorters figurer i alla möjliga prisklasser, skepnader och storlekar. ReAction figurer går ut på att bevara den klassiska stilen, storleken och skulptering tekniken som fanns förr samtidigt som man vill komma på något nytt genom att lansera figurer som vi saknade och ville ha som barn. Varje ReAction action figur har 5 rörliga leder vilket gör att du får använda din fantasi precis som förr! Dessa figurer är lika snygga att ha i samlar hyllan som att leka med. ReAction actionfigurer innehar många licenser, bland annat inom Science Fiction, Serietidningar, Musik och Film vilket gör att det finns något för alla att samla på.

Populära märken

-Back To The Future

-Godzilla

-Power Rangers

-Teenage Mutant Ninja Turtles

-Simpsons

-Iron Maiden

Handla ReAction figurer hos oss!

Oavsett om du är ett hardcore Star Wars fan, gillar att lyssna på hårdrock eller helt enkelt tyckte det var bättre förr så är vi säkra på att du kommer hitta något i vårt utbud av ReAction figurer som passar just dig. ReAction figurer går lika bra att leka med som att ställa upp i samlar hyllan. Samla alla i din favoritserie! Det kommer ständigt in nyheter och erbjudande så håll utkik!