Masker

Oavsett om du vill vill göra störst intryck på halloweenfesten eller om du vill utöka din samling av masker så har vi garanterat något för dig. Hos oss hittar du de mest detaljrika maskerna från dina favoritfilmer.


Masker av högsta kvalitet

Längtar du till Halloween årets alla dagar precis som oss? Oavsett om du vill sticka ut mest på Halloweenfesten eller om du vill utöka samlingen så kommer garanterat någon passa dig. Är du en filmälskare så har du säkert någon gång drömt om att vandra runt i en vit Michael Myers mask för att sätta skräck i grannskapet eller bära hockeymask precis som Jason Voorhees. Gör dina favoritfilmer till verklighet med våra detaljerade masker av högsta kvalitet!

Stort sortiment

Om du är ute efter en ny mask så har vi mycket att välja på. Tröttnar du på den vanliga vita Michael Myers masken så finns det en hel del andra masker. Siktar du in dig på att vara läskigast så har vi Leatherface mask som efterliknar hans ikoniska mask gjord av mänsklig hud. Kanske vill du klä ut dig som Freddy Krueger och efterlikna hans brända ansikte? Vill du istället köra klassiskt så har vi massvis med Frankenstein och Dracula masker .

Populära märken

A Nightmare On Elm Street

Chucky

Friday The 13th

Halloween

IT

Universal Monsters

Både utklädnad och samlarobjekt

De flesta av våra masker är tillverkade i latex och kommer i one-size för att passa alla huvud. Merparten kommer från Trick or Treat Studios som är en av de ledande tillverkarna i världen. Alla produkter görs av fans för fans vilket resulterar i mycket imponerande likheter till filmerna. Idag finns det minst lika många som samlar på masker året runt som det dyker upp på halloweenfester. Detta eftersom många gamla skräckfilmer har blivit klassiker med åren och uppmärksammas av många filmälskare.