Visar alla 20 resultat

Sällskapsspel

Vad kan vara mer avkopplande än att samla familjen eller vännerna runt ett sällskapsspel? Välj ett spel ur vårt sortiment och låt skratten och tävlingen flöda!

Hos oss hittar du allt från klassiska UNO och Monopol till spel som är baserade på populärkultur såsom Scooby Doo och Friday The 13th.

Här finns spel i alla prisklasser, till alla åldersgrupper och för ett varierat antal spelare! Så vad väntar du på? Kasta tärningen och låt spänningen dra igång!


När ska man köpa sällskapsspel?

Sällskapsspel passar till många olika tillfällen och situationer, oavsett om du är med din familj eller bästa vännerna. Framförallt förbättras den sociala biten mellan människor och bidrar till att man kommer närmare varandra. De kan passa lika bra på höstens regniga dagar som en varm sommardag i skuggan.

Hur väljer man sällskapsspel?

Vilka spel som passar dig beror på vad du är för typ av spelare. Titta på asken så står det hur långt tid spelet tar samt hur många spelare som kan vara med, ibland även åldersrekommendationer.

Vilket är det roligaste sällskapsspelet?

Vilket spel som är bäst för just dig är svårt att svara på med bara en fråga. Vårt sortiment innefattar spel som går fort att spela till de som tar längre tid och varierar från två upp till flera spelare. Vi har de som är enkla att förstå sig på och spela till dem som man måste sätta sig in och kräver till och med fysiska inslag. Nedan listar vi några av våra favoritspel.

Monopol

En av de absolut populäraste sällskapsspelen genom alla tiderna som också är en av våra favoriter är Monopol. Spelet finns i en uppsjö olika versioner, oavsett om du gillar The Simpsons skarpt eller gillar att lyssna på AC/DC så finns det en version som passar just dig. Spelet går ut på lägga dina pengar på bland annat fastigheter och andra investeringar för att till sist vinna och få Monopol på spelplanen. 2-6 spelare kan vara med och spela en spelomgång kan variera från 60-240 minuter.

Scooby Doo Escape From The Haunted Mansion

I detta underbart mysiga spel tar spelarna kontrollen över mysteriegänget och Scooby Doo för att lösa ett mysterium på den övergivna herrgården. Spelarna måste samarbeta för att hitta ledtrådar och till slut lösa mysteriet om det mystiska spöket. 1-5 spelare kan vara med under en spelomgång och tar vanligtvis mellan 1-2 timmar. Är du ett Scooby Doo fan är detta sällskapsspel garanterat någonting för dig!

Super Mario Labyrinth

Sök efter försvunna skatten i en labyrint i detta klassiska spel med Super Mario tema. Ett simpelt spel som är väldigt enkelt att förstå och komma igång men svårt att bemästra. Samla alla skatter och hitta vägen ut ur labyrinten innan de andra spelarna. Passar lika bra till 5 åringen som till Morfar! Ett spel kräver 2-4 spelare och tar endast 20 minuter att spela igenom.

Köp ditt sällskapsspel hos Spelgruvan

Hos oss på Spelgruvan hittar du ett brett sortiment av sällskapsspel som innefattar brädspel, kortlekar och pussel. Vi har sällskapsspel för alla åldrar och intressen, allt från gamla klassiker som UNO och Monopol till nyare utgåvor. Våga testa något nytt så kanske du hittar din nya favorit! Spelgruvan har mängder av sällskapsspel! Hitta det du söker eller det du inte visste att du behövde.