WARHEADS GODIS

Om du inte kan få nog av surt godis så är Warheads något som du bara måste prova. Dessa supersura Amerikanska godisar finns nu tillgängliga i Sverige hos oss på Spelgruvan. Dessa härligt sura smakbomber kommer i många olika smaker och utföranden vilket är en av anledningarna till att de är så pass populära. Oavsett om du är ute efter en mjuk gelé på tub, härliga gelégodisar eller superseg och supersur fruktkola så finns Warheads där för dig.

Rea!
15,00kr inkl. moms.

För dig som älskar när godis är så surt att det vattnas i munnen, läpparna dras ihop och rysningarna kommer på löpande band så är Warheads perfekt. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av Warheads för dig att prova på. Även om vi i Sverige har många olika godissorter och lösgodis så är det väldigt få godisar som kommer nära Warheads när det gäller syrlighet. 

Köp Warheads från USA Online

Här på Spelgruvan så hittar du bland annat Warheads Sour Jelly Beans, vilket är gelébönor med den otroligt sura Warheads smaken. Här hittar du även Warheads Lil Worms som är geléormar som är täckta i surt socker som ger en ordentlig smakkupplevelse. Bägge typer har klassiska fruktsmaker som hallon, äpple, körsbär, vattenmelon och citron. Om du inte vill behöva nöja dig för en enskild variant så hittar du även Warheads All Mixed Up i vårt sortiment. Denna mixpåse innehåller flera av de populära Warheads godisarna i en härligt sur blandning. 

Oavsett om du själv är galen i surt godis eller om du har en vän eller familjemedlem som alltid väljer de suraste karamellerna i butiken så är Warheads att rekommendera. Köp Warheads Sour Candy hos oss på Spelgruvan, passa även på att kolla in de många andra Amerikanska favoriterna i vårt sortiment för en ordentligt smarrig upplevelse.